Update #1 Leesdoelen

Update #1 Leesdoelen

Op de eerste dag van het nieuwe jaar vraagt iedereen altijd wat je doelen voor het nieuwe jaar zijn. Voor het eerst heb ik een aantal leesdoelen opgesteld. Maar hoe staat het nu daarmee? Daar ga ik je nu antwoord op geven.

Dit jaar heb ik in totaal vier leesdoelen opgesteld. Hieronder ga ik ze nog kort toelichten, maar wil je uitgebreid mijn leesdoelen lezen, klik dan op de link hiernaast → Leesdoelen 2019. Daarnaast vertel ik hoe ver ik met mijn doelen ben gekomen in januari.

Leesdoelen:

  • Mijn eerste leesdoel, is om 75 boeken te lezen dit jaar. Dat betekent dat ik ongeveer iedere maand 6,75 boeken moet lezen. In de maand januari heb ik 8 boeken gelezen, want betekent dat ik zelfs voorloop op het aantal gelezen boeken.
  • Ook wil ik proberen om minstens 14 boeken van Nederlandse auteurs te lezen. Er staan al diverse boeken in mijn boekenkast en de Nederlandse auteurs schrijven vaak ook prachtige boeken! In januari heb ik uiteindelijk 1 boek van een Nederlandse auteur gelezen.
  • Daarnaast reageren veel mensen vaak met verbazing dat ik de Harry Potter boeken nog niet heb gelezen. Dus mijn volgende doel is om dit jaar de Harry Potter boeken te lezen. In januari is het dan ook gelukt om deel 1 van de serie te lezen en ik kan niet wachten om de rest te lezen!!
  • En mijn laatste doel is om de boeken van auteurs die naar YALFEST komen te lezen. Diverse boeken verschijnen pas later, waardoor ik deze misschien niet kan lezen. Maar de boeken die nu al uit zijn, wil ik voor zondag 21 april lezen. In januari heb ik uiteindelijk alleen het boek Zij en ik van Nic Stone kunnen lezen. Maar voor februari staat Iskari op het programma.

Al met al loop ik aardig op schema met mijn leesdoelen. Bij sommige doelen loop ik zelfs voor, terwijl ik bij andere nog even moet aanpoten. Maar gelukkig zijn er nog een aantal maanden om al mijn leesdoelen te behalen. Hoe gaat het met jullie leesdoelen?

Geef een reactie