Leesdoelen 2021

Leesdoelen 2021

Een nieuw jaar betekent ook weer nieuwe leesdoelen! Mede door de bijzondere situatie van het afgelopen jaar had ik meer tijd om te lezen, waardoor ik een top jaar heb gehad qua lezen!

Afgelopen jaar heb ik meerdere leesdoelen opgesteld. Dit bevalt mij erg goed, waardoor ik ook in 2021 meerdere leesdoelen ga opstellen. Hieronder ga ik mijn leesdoelen bespreken.


Leesdoelen:

Leesdoel 1: Mijn eerste leesdoel is het aantal boeken dat ik in 2021 wil lezen. Afgelopen jaar heb ik mijn doel op 75 boeken gezet en deze heb ik met gemak gehaald. Omdat het voor mij onzeker is wat het aankomende jaar gaat brengen, laat ik mijn doel ook dit jaar op 75 boeken staan.

Leesdoel 2: Ook dit jaar wil ik weer veel aandacht besteden aan Nederlandstalige boeken (oftewel boeken van Nederlandse of Belgische auteurs). In totaal wil ik dit jaar wederom 25 boeken van Nederlandse/Belgische auteurs lezen.

Leesdoel 3: Vorig jaar was mijn doel om 25 thrillers te lezen. Dit doel was het enige doel dat ik dan ook niet heb behaald. Om dit doel dit jaar wel te behalen, ga ik het leesdoel op 15 thrillers zetten.

Leesdoel 4: Vorig jaar was mijn doel om 10 series uit te lezen. Maar ondertussen begon ik ook weer in nieuwe series en bleven er ook een aantal series nog ongelezen liggen. Daarom heb ik voor dit jaar besloten om geen aantal, maar de series te benoemen die ik wil uitlezen. De series die ik uit wil lezen zijn: Shatter me van Tahereh Mafi, Throne of Glass van Sarah J. Maas en Detective Erika Foster van Robert Bryndza.


Wederom ga ik net zoals het afgelopen jaar een maandelijkse update geven over mijn vorderingen betreffende mijn leesdoelen. Hierdoor hoop ik om mijn leesdoelen in mijn achterhoofd te houden en natuurlijk hoop ik dat ze ga volbrengen! Hebben jullie nog leesdoelen opgesteld voor 2021?

13 gedachten over “Leesdoelen 2021

  1. Wat een mooie leesdoelen! Ik zou ook graag wat meer van Vlaamse en Nederlandse auteurs lezen in 2021, dus daarvoor zal ik ook mijn best doen. En voor de rest hoop ik gewoon om wat te genieten van mooie boeken en hopelijk ook wat ongelezen boeken in mijn kast op te pakken.

Geef een reactie