Bookhaul – Juni 2024

Bookhaul – Juni 2024

In juni zijn er weer een aantal boeken toegevoegd aan mijn collectie. Hoeveel en welke boeken hebben jullie in juni aan jullie collectie toegevoegd?


Not in Love – Ali Hazelwood

Rue Siebert heeft misschien geen perfect leven, maar ze heeft haar zaken wel op orde. Ze heeft een succesvolle carrière als biotech engineer bij Kline, een veelbelovende start-up op het gebied van levensmiddelentechnologie. Dan blijkt dat Kline misschien wordt overgenomen. De potentiële en dominante CEO, Eli Killgore, dreigt alles te laten instorten waar Rue en haar collega’s zo hard voor hebben gewerkt.

Er is nóg een probleem: de aantrekkingskracht tussen Rue en Eli is niet te missen. De twee spreken af dat hun affaire duurt tot duidelijk is of de overname van Kline definitief doorgaat. Maar of dat nu zo’n goed idee is…


Book Lovers – Emily Henry

New Yorkse literair agent Nora Stephens is het tegenovergestelde van de stereotiepe romcom-heldin. Ze is stoer, heeft een scherpe tong en zoekt beslist niet naar ware liefde. Ze zou echter alles doen voor haar zus, zelfs een zomer doorbrengen op het platteland. Van picknicks in bloemenweiden en dates met aantrekkelijke houthakkers komt echter niks. Nora loopt uitgerekend de norse redacteur Charlie Lastra uit New York steeds tegen het lijf. Dat zou een leuk toeval zijn, ware het niet dat ze elkaar al hebben ontmoet voor werk… en dat was allesbehalve gezellig.

Geef een reactie