Bookhaul – Juni 2018

Bookhaul – Juni 2018

De bookhaul van juni. Deze maand heb ik mij weten in te houden om niet te veel boeken te kopen. Alle boeken van deze maand komen uit boekenboxen.

Mijn doel is om eerst mijn TBR-stapel te verkleinen. Aangezien die vooral aan het groeien is. #oeps


Een kracht ontwaakt (Overstekers #1) – Petra Doom

Flaptekst:
Vijf jaar geleden kwam Mirabel van de magische wereld Aeterna naar de aarde om er een nieuw leven te beginnen, een stap die vele zogenaamde ‘Overstekers’ wagen. Samen met haar huisgenoot – vormveranderaar Terya – runt ze een fruitbedrijfje. Officieus heeft ze nog een tweede baan: het bemiddelen wanneer Overstekers in conflict raken met elkaar of, nog vervelender, met mensen.
Maar dan krijgt Mirabel onverwacht bezoek uit Aeterna en moet ze bemiddelen in een zeer ingrijpende zaak. Er is namelijk een moord gepleegd…


De schaduw van de sha (Overstekers #2) – Petra Doom

Flaptekst:
Wanneer Mirabel haar huis en bedrijf dreigt te verliezen, neemt ze noodgedwongen een nieuwe opdracht aan. Snezana, de machtigste Oversteker in de onderwereld van Westpoort, ligt onder vuur. Een signaal voor Mirabel om te bemiddelen. Terwijl Mirabel Westpoort tracht te behoeden voor een bendeoorlog, moet ze ook nog de daimonische invloed in haar leven onder controle krijgen.


De afdeling – Tammy Cohen

Flaptekst:
Hannah had een heel normaal leven, met een liefhebbende echtgenoot en een fijne baan. Tot ze iets verschrikkelijks deed. Nu zit ze in een psychiatrische kliniek, een plek waar ze veilig zou moeten zijn. Alleen sterven er patiënten.

De artsen houden vol dat het elke keer om zelfmoord gaat, maar Hannah weet dat ze liegen. Maar wie gelooft haar nog na wat ze gedaan heeft? En belangrijker: hoe zorgt ze ervoor dat iemand haar gelooft vóór de moordenaar opnieuw toeslaat?


De Zilvervos (Legende van Esper #1) – Joke de Meyer

Flaptekst:
De zeventienjarige schildknaap Veder woont al heel zijn leven in Arél, hoofdstad van het meest zuidelijk gelegen graafschap in het koninkrijk Esper. Een grote muur rondom de stad ontneemt alle stedelingen de vrijheid. Volgens Graaf Alryn een noodzakelijke bescherming tegen de gevaarlijke Sluipers die zich schuilhouden in de vervloekte Fluisterbossen, maar de ontevredenheid onder de bevolking groeit. Wanneer een van de kunstenaars zijn openlijke kritiek op Alryns beleid met zijn leven bekoopt, is dat het begin van een revolutie tegen de machtige Graaf en zijn aanhangers. Het duurt niet lang voordat Veder een zware verantwoordelijkheid draagt en ontdekt dat waarheid en leugen moeilijk uit elkaar te houden zijn. Zeker als een ongezien kwaad de stad teistert en het ene dodelijke slachtoffer na het andere valt.


Dit is allemaal waar – Lygia Day Penaflor

Flaptekst:
Vier tieners raken bevriend met hun favoriete auteur. Na een tijdje ontdekken ze dat hun grootste geheimen heeft verwerkt in haar nieuwe boek. Met grote gevolgen…

Geef een reactie