Bookhaul – Juni

Bookhaul – Juni

De bookhaul van de maand juni is een bescheiden bookhaul deze keer. Ik ben naar alle boeken zeer geïnteresseerd en hoop ze binnenkort te lezen.
Uit hoeveel boeken bestond jullie bookhaul?


De Geur van Groen – Pamela Sharon

De geur van groen

Raaf is een doorsnee meisje van zestien. Ze houdt van lezen en is dol op haar beste vriendin May-Lin. Het enige wat haar leven anders maakt dan dat van de meeste tieners is dat ze blind is. Gelukkig vertelt May-Lin haar hoe kleuren ruiken en voelen. Zij creëert daarmee een wereld voor hen samen. Maar dan gebeurt er op een dag iets wat Raafs leven totaal op zijn kop zet en alle kleuren laat verdwijnen. In een wereld die niet alleen haar kleur maar ook haar glans kwijt is, moet Raaf haar eigen weg zien te vinden.


Ik weet wie je bent – Alice Feeney

46297393. sy475

Als Aimee, een actrice aan het begin van haar loopbaan, thuiskomt en ontdekt dat haar echtgenoot verdwenen is, weet ze niet wat ze moet doen of hoe ze zich moet gedragen. De politie denkt dat ze iets verbergt, en dat klopt, maar het is niet wat ze denken.
Aimee heeft een geheim dat ze nog nooit met iemand gedeeld heeft. En toch vermoedt ze dat iemand ervan weet. Terwijl ze er alles aan doet om haar carrière te redden en ze tegelijk worstelt om haar verstand niet te verliezen, blijken de geheimen uit haar verleden gevaarlijker dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. En iemand probeert haar ermee te gronde te richten…


Gebroken (Slated #2) – Teri Terry

44644579. sx318

Kyla hoort zich niets te herinneren van voordat ze werd Gewist. Maar de duistere geheimen uit haar verleden zitten nog ergens diep in haar verstopt. Als haar oude en nieuwe leven zich met elkaar vermengen, raakt ze verstrikt in een levensgevaarlijke strijd tegen de Hoeders – zonder enig idee wie ze wel en niet kan vertrouwen. Ondertussen heeft ze maar één echte missie: Ben vinden.


Riverdale: Hoe het allemaal begon (Riverdale #1) – Micol Ostow

46141010. sy475

Als vroeg in de ochtend van Independence Day een schot weerklinkt bij de Sweetwater River, komt het rustige dorpje Riverdale volledig op zijn kop te staan. Maar hoe zag het leven eruit voordat alles veranderde?

Voordat Jason Blossom verdween, waren vier tieners aan het genieten van hun zomer vol vrijheid. Archie was verliefd, Betty liep stage in LA, Veronica was de koningin van Manhattan en Jughead probeerde simpelweg te overleven.

Al je favoriete personages vertellen in deze prequel hun eigen verhaal over hoe het allemaal begon.


Grondvuur – Mirjam Gielen

42134527. sy475

Op 22 februari 1944 vallen talloze bommen op het centrum van Nijmegen. Er vallen achthonderd doden en duizenden gewonden, en de impact is enorm – ook nog lang na de oorlog.

Als Julia een doos met oude brieven van haar oma vindt, begint ze uit nieuwsgierigheid te lezen. Haar oma schreef de brieven tijdens en na de Tweede Wereldoorlog aan haar overleden zus Corrie. Ze schrijft over de nasleep van het bombardement op Nijmegen, maar ook over haar ouders en de jongen die ze later op haar werk leert kennen.
Julia ontdekt in de brieven een oud familiegeheim, en gaat vastbesloten op onderzoek uit. Maar haar oma houdt haar mond stijf dicht, en ook bij haar moeder komt ze niet veel verder. Wat doe je als het verleden zo nadrukkelijk aanwezig is, maar niemand erover praat?

Grondvuur wordt verteld vanuit het perspectief van Julia in het nu, haar moeder Eva in de jaren ’80 en via de brieven van haar oma Ans.

Eén gedachte over “ Bookhaul – Juni

Geef een reactie