Bookhaul – Februari 2024

Bookhaul – Februari 2024

In februari zijn er weer een aantal boeken toegevoegd aan mijn collectie. Een aantal heb ik ondertussen al gelezen, maar ook naar de andere boeken ben ik erg benieuwd! Hoeveel en welke boeken hebben jullie in februari aan jullie collectie toegevoegd?


Licht in de vlam (Flesh and Fire #2) – Jennifer L. Armentrout

De waarheid over Sera’s geheime plan is aan het licht gekomen, en daarmee lijkt ook de vertrouwensband tussen haar en Nyktos, de oergod van de dood, verbroken te zijn. Het enige waar Sera nu nog kan doen is proberen een eind te maken aan het schrikbewind van koning Kolis.

En om Kolis uit te schakelen kan hij Sera’s hulp goed gebruiken, of hij dat nou wil of niet. Wat ze er níét bij kunnen hebben, is de onmiskenbare passie die tussen hen opvlamt. Sera weet dat ze niet mag vallen voor Nyktos, zeker niet nu de toekomst aan haar voeten ligt. Ondertussen neemt de dreiging van koning Kolis toe en blijkt ze Nyktos’ liefde harder nodig te hebben dan ooit.


Hof van Wonderen (Vampyria #2) – Victor Dixen

Jeanne Froidelac is nu officieel ingewijd als een van de lijfwachten van Lodewijk XIV, de vampier die het Europese volk al driehonderd jaar onderdrukt. De bloeddorstige Schaduwkoning weet niet dat ze onder een schuilnaam opereert en als lid van de Fronde zijn Magna Vampyria omver wil werpen. Maar haar geheime plannen worden bemoeilijkt als er een mysterieuze vampier opduikt. Diep onder Parijs voert de Vrouwe van Wonderen een leger van ghouls en gedrochten aan. Lukt het Jeanne om deze machtige vampier om te brengen zonder dat haar ware identiteit wordt ontdekt?


Huis van vuur & schaduw (Cresent City #3) – Sarah J. Maas

Bryce Quinlan had nooit verwacht een andere wereld te zien dan Midgard, maar nu ze die eenmaal heeft leren kennen, wil ze alleen nog maar terug naar huis. Alles waarvan ze houdt is in Midgard: haar familie, haar vrienden, haar partner. Ze is gestrand in een vreemde nieuwe wereld en ze zal al haar verstand nodig hebben om hier weer weg te komen. En dat is niet eenvoudig nu ze geen idee heeft wie ze kan vertrouwen.

Hunt Athalar heeft zich nogal eens in de problemen gewerkt, maar dit overtreft misschien wel alles. Na een paar maanden waarin al zijn dromen uitkwamen, zit hij weer in de kerkers van de Asteri, beroofd van zijn vrijheid en zonder enig idee van het lot van Bryce. Hij wil niets liever dan haar helpen, maar totdat hij aan de Asteri kan ontsnappen, zijn zijn handen letterlijk gebonden.


Terug naar ReDawn (Sterrenvlucht 2.2) – Brandon Sanderson & Janci Patterson

‘Geloof hun leugens niet. Vertrouw hun valse vrede niet.’ Dat is de waarschuwing die Alanik van de planeet ReDawn aan Spensa gaf nadat Alaniks schip een noodlanding had gemaakt op Detritus. Wat ze daar aantrof was een schok: een hele planeet van vrije Mensen die vochten tegen de Superioriteit. Waren zij de bondgenoten die haar volk zo hard nodig had?

Toen ze eindelijk was hersteld van haar verwondingen en enkele leden van Sterrenvlucht ontmoette, ontdekte ze dat haar waarschuwing aan Spensa in de wind was geslagen door de regering van Detritus, en dat die een vredesvoorstel van de Superioriteit overwogen. Na haar terugkeer naar ReDawn is Alanik ontzet als ze hoort dat de factie in de regering van ReDawn die de Superioriteit tevreden wil stellen de overhand heeft gekregen. Nu Alaniks mentor, Rinakin, gevangen is genomen, kan ze zich tot niemand meer wenden behalve Jorgen, FM en hun vriend Rig. Een oude technologie heeft misschien het vermogen om hun beide planeten te redden van een ramp, maar kunnen ze de geheimen ervan ontdekken voordat het te laat is?


Trial of the Sun Queen (Artefacts of Ouranos #1) – Nisha J. Tuli

Lor leeft al jaren in de gruwelijke gevangenis van de Aurorakoning. Ze heeft nog maar één wens: hem ooit laten boeten voor wat hij haar en haar familie heeft aangedaan.
Wanneer Lor onverwacht bevrijd wordt uit deze hel, komt ze terecht in het luxe paleis van de rivaliserende Zonnekoning Atlas. Daar wacht haar een dodelijke competitie: ze moet met negen vrouwen strijden om de hand van de adembenemende, sexy Atlas. Als het Lor lukt om de Selectie te winnen, wordt ze zijn koningin en kan ze eindelijk wraak nemen op de Aurorakoning.
Maar de andere oogverblindende Fae-kandidaten doen er alles aan om outsider Lor uit te schakelen… want wie afvalt, is voorgoed verloren.

Geef een reactie